Het perfecte geboortepakje

Het perfecte geboortepakje

5 dingen die je moet weten over het geboortepakje van je verwachte baby.

Je bent zwanger! Gefeliciteerd! Een bijzondere periode waarin het allemaal om jouw baby draait. Langzaam komt D-day dichterbij en ga je nadenken over wat je je baby als eerste aandoet als hij of zij geboren wordt. Het moet natuurlijk het mooiste geboortepakje zijn. Een warm box pakje, of rompertje, broek en vestje. Het moet in ieder geval warm zijn!

5 dingen die je moet weten over het geboortepakje van je verwachte baby.

 

1. Picture-worthy! Het is het pakje wat het meest gefotografeerd gaat worden. Dus doe je best! Ook grote kans dat je het eerste pakje voor eeuwig bewaart voor als je zoon of dochter later groot is dus des te belangrijker om op zoek te gaan naar echte musthave items.

 

2. Kies voor een simpel en comfortabel ontwerp. Let daarbij op een ruime nekopening met platte drukknoopjes. Je wilt het kwetsbare hoofdje niet door een kleine nekopening moeten duwen. Drukknoopjes zijn ook van belang. Kijk goed wat voor knoopjes er gebruikt zijn. Platte drukknoopjes zijn comfortabel voor op de rug. Dit moeten geen dikke knoopjes zijn aangezien jouw baby de meeste tijd op de rug doorbrengt. Tot slot, vermijd te veel tierelantijntje rondom de nek. Dit is niet comfortabel voor de baby en het tere babyhuidje.

 

3. Keep it simpel! Het aan- en uitkleden vindt je baby over het algemeen niet leuk. Dus hoe sneller en gemakkelijker dat gaat, hoe minder huilbuien tijdens het verschonen. Kies daarom voor eenvoudige pakjes met niet al te veel ingewikkelde knoopjes.

 

4. Second best. Het kan zijn dat je baby groter is dan in eerste instantie gedachtJ. Een te groot geboortepakje waarin je baby helemaal verdwijnt, is dan zo zonde! Houd dus altijd een second best babypakje bij de hand.

 

5. Je baby ziet er piekfijn uit, klaar om mee naar huis te gaan of om te gaan slapen. Een warme deken en slapen maar!

 

Veel plezier in deze bijzondere periode!

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden