Jump Jump Jumpsuit

Jump Jump Jumpsuit

Jumpsuits zijn er in allerlei soorten en maten, maar waar moet je nou op letten als je zo' n stoere of lieve baby jumpsuit koopt?

Baby jumpsuits zijn de laatste jaren enorm in populariteit gestegen. Niet zo gek, want het is super makkelijk aantrekken en superhandig met verschonen. Maar er zijn wel een paar dingen waar je op moet letten als je zo’ n fijne baby boxpakje, baby jumpsuit of babypakje koopt!

 

Drukknoopjes
Kies voor baby jumpsuits met drukknoopjes, in de hals en tussen de benen. Soms ook op de rug.

 

Drukknoopjes versus knoopjes
Drukknoopjes zijn hele dunne knoopjes waardoor jouw baby daarvan geen last van heeft als de baby bijvoorbeeld op de rug ligt. Vaak worden ook echte knoopjes op de rug gebruikt, dit is niet fijn voor de baby, die bijna de hele dag op de rug ligt.

 

1001 drukknoopjes
Veel baby jumpsuits hebben een wirwar aan drukknoopjes, van hals naar buik, tot aan de voeten. Een hele klus om het boxpakje weer dicht te krijgen. Keep it simple, want verschonen wil je snel kunnen doen. Je baby heeft er snel genoeg van!

 

Katoen
Er zijn 1001 soorten baby jumpsuits. Zorg ervoor dat je voor zacht katoen kiest, want dat is heel aangenaam voor het tere babyhuidje. Kies liever geen synthetische materialen want dat ademt onvoldoende voor het huidje van jouw baby.

 

Veel jump-plezier!

 

X

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden